Вхід | Реєстрація

Полтавська прокуратура опротестує рішення про продаж Центрального ринку

Прокурор Полтавської області Віктор Войцишен дав доручення провести прокурорську перевірку щодо продажу Центрального ринку. Про це він повідомив під час зустрічі з обласними ЗМІ.
"Оскільки є звернення людей, то ми не можемо стояти осторонь цієї проблеми. Питання, на мою думку, комісією Полтавської міської ради не зовсім вивчене, тому дано доручення прокурору міста Полтави провести прокурорську перевірку. Як мені відомо, готується відповідний протест, бо були допущені порушення", - сказав він.
Також Віктор Войцишен нагадав, що десь 2000 року було відчуження відповідних приміщень на Центральному ринку. "Цим самим люди, які викупили їх, стали власниками цих будівель. Відповідно - вони мають, згідно з законом, першочергове право на придбання землі під приміщенням, якщо буде оголошено про продаж", - зауважив прокурор.
Нагадаємо, рішенням 55-ї сесії п'ятого скликання Полтавської міської ради від 22 липня  2010 року земельну ділянку під Центральним ринком продали за 8,5 млн. грн.

Автор: Ольга Лазаренко, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2010, 11:58 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації