Вхід | Реєстрація

В Оржиці створили районний осередок „За Україну!”

Районні установчі збори розпочались з благословення Благочинного Оржицького району, настоятеля місцевої Свято-Преображенської православної церкви Київського Патріархату о. Віктора. Потому юні активістки громадського руху виконали відому пісню визвольних змагань українського народу на слова Миколи Вороного „За Україну, за її волю!”.У зібранні взяли участь голова райорганізації Української народної партії Віктор Гуленко, мер Оржиці Віктор Симоненко та депутат обласної Ради, голова обласної організації громадського руху „За Україну !”Олег Пустовгар.
Юрій КолесникДо речі, він висловив прогноз про те, що громадський рух „За Україну!” невдовзі перетвориться на політичну партію правого спрямування.
Керівником новоствореної організації обрали депутата районної Ради, методиста районного будинку культури з питань культури і туризму Юрія Колесника.
Перед присутніми також промовляв заступник голови обласної організації захисту прав споживачів Володимир Зайцев. Йшла мова про необхідність розбудови цієї корисної для пересічних громадян організації.
Учасники зібрання одностайно прийняли рішення про підтримку на президентських виборах Віктора Ющенка. Називалися конкретні факти виконання програми Ющенка «10 кроків назустріч людям» у Оржицькому районі.
У 2004 році область було газифіковано на 78 %, нині цей показник складає 84%. Невдовзі на газове опалення перейдуть жителі села Полуніївки, до якого прокладено підвідний газопровід. Побудовано тепло генераторні для загальноосвітніх закладів у райцентрі та селах Куйбишеве і Тарасенкове. Придбано сучасну техніку для комунальних підприємств району. В області розширено, реконструйовано та введено в експлуатацію 50 телефонних станцій, зокрема, в Оржиці та Куйбишевому. Відремонтовано лабораторії та електрообладнання в центральній районній лікарні. Впроваджено програму облаштування футбольних сучасних майданчиків зі штучним покриттям: протягом 2005–2009 років введено 34 футбольних майданчики, є такий і в Оржиці. Вже завершується капітальний ремонт райстадіону. ВікторЮщенко видав указ про створення природного парку «Нижньосулинський» загальною площею 32 тис. га на території Глобинського, Семенівського, Оржицького районів. Як повідомив Юрій Колесник, завдяки заступнику голови обласної Ради Петру Вороні, який подбав про вчасне виділення 400 тис. грн. завершується реконструкція дендропарку на території Зарізької сільради.

Автор: Прес-служба обласної організації Громадського руху „За Україну!”


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2009, 15:10 | Оржиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації