Вхід | Реєстрація

Країни СНД змагатимуться, у кого якісніша продукція йде на експорт

Підприємства, які зацікавлені у експорті своєї продукції чи поширенні послуг на території країн Співдружності Незалежних Держав, запрошуються до участі в міжнародному Конкурсі на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг. Подібний захід організовується вже втретє на виконання рішення ради глав урядів.
Конкурс проводитиметься у два етапи: спершу на національному, а потім на міждержавному рівнях. Змагатимуться конкурсанти у трьох номінаціях: виготовлення продукції виробничого призначення,  виробництво товарів народного споживання та послуги. Учасники Конкурсу розподіляться в кожній номінації за чисельністю персоналу (до 250 осіб та з чисельністю працівників понад 250 осіб.). Оцінюватимуть їх незалежні експерти, спершу українські, потім міжнародні.
Торік бажаючих представляти Україну на такому престижному заході було 18, з них лауреатами міждержавного рівня пощастило стати лише шістьом підприємствам, всі інші отримали почесне звання дипломанта конкурсу. Церемонія нагородження лауреатів та дипломантів відбулася в Москві в Президент-готелі на засіданні Економічної ради СНД.
До того ж, лауреати конкурсу мають право три роки поспіль використовувати емблему цього почесного змагання якості у рекламних цілях, що безумовно не зможе не привернути до їхньої продукції та послуг увагу з боку бізнес-партнерів з інших держав.
Взяти участь у Конкурсі можуть підприємства і організації усіх форм власності, які здійснюють виробництво і реалізацію продукції (за винятком озброєння і військової техніки) або надають послуги, за умов якщо вони займаються цим видом діяльності вже не менше двох років та доведуть їх високу якість. Крім того, до участі у змаганні допускаються лише ті, хто експортує свої вироби чи пропонує послуги не менше ніж у дві держави-учасниці СНД.
Заявка на участь у конкурсі подається на українській та російській мовах у 2-х примірниках кожна, до 20 вересня 2010 року. Кінцевий термін подання документів учасниками конкурсу - 30 вересня 2010 року.
Проведення експертизи матеріалів та визначення претендентів для участі у міждержавному етапі Конкурсу відбудеться у жовтні-листопаді. Нагороджуватимуть переможців та лауреатів національного етапу в Києві, де таку урочисту подію планують провести на найвищому рівні з залученням посадовців, представників мас-медіа та громадськості.
А міждержавний етап Конкурсу розпочнеться з наступного року. Тож влітку 2011-го на підприємства, які вийдуть у другий тур, прибудуть незалежні міжнародні експерти.
Нагородження всіх учасників конкурсу відбудеться в урочистій обстановці на засіданні Економічної ради СНД наприкінці 2011 року.
Отже, усі підприємства чий рівень і амбіції дозволяють їм взяти участь у Конкурсі такого високого рівня, запрошуємо звертатися за більш детальною інформацією до ДП «Полтавастандартметрологія» за тел. у Полтаві 56-35-90.
Також інформацію про порядок проведення конкурсу розміщено на сайті Держспоживстандарту України www.dssu.gov.ua

Автор: Ж.К. Кущенко, ДП «Полтавастандартметрологія»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2010, 09:44 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації