Вхід | Реєстрація

Зараз у стінах Полтавського міськвиконкому гаряча пора – атестують посадових осіб

Таке тестування проходить раз на чотири роки та має на меті підвищити ефективність діяльності посадовців. Оцінюють результати роботи, ділові та професійні якості. Про сьогоднішні результати такої атестації знає Юлія Лис.
Лідія Павленко, начальник відділу кадрової роботи міськвиконкому:
- У міськвиконкомі згідно з розпорядженням міського голови на виконання закону України «Про служби в органах місцевого самоврядування», в період з 10 по 25 листопада проводиться атестація посадових осіб місцевого самоврядування.
Для проведення атестації затверджено атестаційну комісію, яку очолює секретар міської ради Олександр Козуб, та в складі якої - заступники міського голови, представники кадрової та юридичної служби та незалежні експерти, розповідає начальник відділу кадрової роботи міськвиконкому Лідія Павленко. До слова, члени комісії також пройшли атестацію. Атестаційна комісія працює гласно. Посадова особа має право попередньо ознайомитися з матеріалами атестації та брати участь у засіданні комісії, на якому розглядається питання про її атестування. Результати атестування, розповідає Лідія Павленко, мають рекомендаційний характер. Відповідно до висновку, пропонують міському голові визнати посадову особу атестованою, назначити повторне атестування, призначити особу на вищу посаду чи звільнити із займаної. Атестування триватиме ще тиждень, втім, вже є результати.
Лідія Павленко, начальник відділу кадрової роботи міськвиконкому:
- На сьогодні, на 17 листопада, із 226 посадовців 85 атестовано. Але одного посадовця визнали як такого, що не відповідає займаній посаді, та 2-м призначено повторну атестацію упродовж року за згодою цих посадовців.
Всю інформацію щодо проходження атестації посадовцями міськвиконкому можна знайти на сайті міської ради.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2009, 10:10 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації