Вхід | Реєстрація

Мер Полтави: ніщо так не шкодить здоров’ю українця, як багатство сусіда

31 серпня у прес-центрі галереї мистецтв відбулися урочистості з нагоди .
Привітати винуватців свята завітали міський голова Андрій Матковський, голова Ради підприємців Олександр Гранько та заступник голови облдержадміністрації Борис Галушко.
Відкриваючи зібрання, Олександр Гранько, згадав нелегкі часи ставлення підприємництва, коли в скрутні для держави часи перші ентузіасти не чекаючи чогось від держави почали працювати на себе, cвої сім’ї і на суспільство. «Маємо надію, — сказав він, — що будуть введені нові закони, і ми, підприємці, зможемо ще краще працювати на благо нашої держави».
Андрій Матковський у свою чергу наголосив: «Я завжди з великим задоволенням йду на свято підприємця, спілкуюсь з людьми, які відіграють вагому роль в нашому суспільстві, економічному житті країни і дуже добре, що навіть наші діти вже знають, що підприємці — це не спекулянти, а люди, які роблять усе для того, щоб покращити умови життя для своєї родини, жителів нашого міста. Звичайно, у наш час не просто займатися підприємницькою діяльністю. При чому є у ще одна вада, що підкреслює наш менталітет: ніщо так не шкодить здоров’ю українця, як багатство сусіда».
«Тому сьогодні, — сказав мер, — я хочу подякувати усім підприємцям, а це 10 відсотків жителів нашого міста, за те, що ремонти дахів, шкіл, лікарень, тобто виконання програми „Добрі справи“ — це все завдяки й їм. Вони займаються не тільки своїми обов’язками, а й благодійництвом. Жодна дитина пільгової категорії не залишається без уваги».
Міський голова подякував підприємцям за розуміння і небайдужість. Кращим керівникам підприємств, приватним підприємцям були вручені нагороди та грамоти.

Автор: Прес-служба Полтавської міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2010, 14:31 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації