Вхід | Реєстрація

Благодійний фонд «Гелон» вимагає спростування інформації Полтавської ОДА

Президент благодійного фонду «Гелон» Володимир Бідуха звернувся до Головного управління інформаційної та внутрішньої політики Полтавської ОДА з вимогою спростувати на його думку недостовірну інформацію щодо музею просто неба «Скіфленд». Інформація була розміщена 13 серпня 2009 року на офіційному веб-сайті Полтавської ОДА http://www.obladmin.poltava.ua/main/news2/detail/2404.htm Бідуха вимагає публічного вибачення за "прояв цензури та антисемітизму", адже вважає, що цей матеріал підриває ділову репутацію громадського об’єднання благодійного фонду «Гелон» і містить безпідставні факти, не підтверджені документами Полтавської ОДА і Котелевської РДА.
«У відповідь на наші попередні вимоги про спростування недостовірної інформації і державної цензури та антисемітизму, відповідальність за підрив демократичних здобутків нашого суспільства повністю покладена на Ваше УправлінняІ» - сказано у зверненні фонду «Гелон». Бідуха стверджує, що під загрозою виклику до суду журналістам забороняють публікувати інформацію, достовірність якої неможливо перевірити, посилаючись на необхідність спірні питання вирішувати в «правовому полі» держави та вирішувати функціонування створеного «Скіфленду» після вирішення питання у судовому порядку. Але саме прес-служба ОДА до вирішення питання в суді і винесла вирок...
Бідуха впевнений, що все одно покладе край знищенню Більського городища, завдяки громадському протесту, протидії "феодальним методам" керування туризмом, культурою та духовністю району, культурною спадщиною, органи місцевої влади мають відчути важливість і відповідальність за збереження історико-культурної спадщини та заповідних територій, що не тільки хлібом, нафтою і газом живе людина.
Бідуха спроостовує також твердження ОДА стосовно того, що за допомогою судів він намагається відстояти правоту, не визнаючи будівництво «Скіфленду» самочинним.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2009, 11:18 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації