Вхід | Реєстрація

Проект "Озерний" наказав довго жити

Трест "Київміськбуд 1″, який узявся за зведення будинків у майбутньому мікрорайоні "Озерний" Кременчука(територія колишніх артскладів), відмовиться від спорудження житла у нашому місті. Так само столичні будівельники не забудовуватимуть котеджами береги озера, що в цьому мікрорайоні і не продовжуватимуть добудову двох багатоповерхівок, під які вже зведено фундаменти.
"Погана звістка, але ці фундаменти багатоповерхівок – руйнуються. Зробити нічого не можна. Найбільш імовірно, що ніякої забудови, принаймні в найближчому майбутньому, не буде", – розповідає газеті про раптову розв’язку "Озерного" питання представник столичного "Київміськбуду" й керівник тресту "Кременчукнафтохімбуд" Віктор Михалевич:
"Фірма розпадається. Підвальні поверхи двох будинків руйнуються. Охорона будівництва не фінансується. Кияни вже винні нашому підприємству 600 тисяч гривень". Що далі буде з ділянкою землі та озером і чи перетворять його фекальними стоками у щось схоже на річку Крива Руда, вирішуватимуть на одній із сесій міської ради.

Автор: "Програма плюс"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2009, 10:47 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації