Вхід | Реєстрація

Лубенці отримали срібло «Слов’янського вінця»

Лубенці отримали срібло «Слов’янського вінця»
Лубенський колектив естрадного танцю «Глорія» посів ІІ місце серед 53 учасників міжнародного фестивалю-конкурсу «Слов’янський вінець»
Уже п’ятий рік поспіль болгарське Причорномор’я радо зустрічає обдарованих виконавців, які представляють різні країни й культури. У цьому році сюди прибули делегати із України, Росії, Білорусі, Молдови, Грузії, Якутії, Естонії та інших держав.
Як повідомляє прес-служба Лубенської міської ради, серед учасників з України був і зразковий колектив естрадного танцю «Глорія» (керівник Тетяна Супрун), що працює при Лубенському міському будинку культури. Він став неповторною перлиною фестивалю з танком «Фантазія біля моря». За цей виступ лубенчани отримали 2-гу премію серед 53 конкурсантів.
Цей фестиваль — не лише можливість показати своє вміння, а й нагода познайомитися з творчістю, обмінятися досвідом, знайти нових друзів та й просто відпочити. Для цього були організовані екскурсії по місту Варна, похід в аквапарк та до дельфінарію. У вільний час діти мали змогу просто полежати на березі моря, поплавати в басейні, пограти у волейбол і баскетбол, а ввечері потанцювати на дискотеці.
А член журі, директор київської школи-студії балету Алли Духової «TODES» Андріс Капіньш провів для всіх бажаючих незабутній майстер-клас.

Автор: www.lubny.co.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2010, 17:08 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації