Вхід | Реєстрація

Міліцію Полтавщини залучать до миротворчих місій в різних країнах світу!

 Міністерство внутрішніх справ України формує резерв кандидатів для направлення до складу міжнародних миротворчих місій з англійською та французькою робочою мовами. У зв’язку з цим міліцією Полтавської області здійснюється підбір десяти кандидатів.
Бажаючих взяти участь у миротворчих місіях за кордоном міліціонерів молодшого, середнього або старшого начальницького складу, які проходять службу в ОВС Полтавщини, просимо звертатися до управління кадрового забезпечення УМВС для розгляду кадровою комісією.
Загальні вимоги до кандидатів для направлення до складу миротворчого персоналу МВС України у міжнародних миротворчих операціях.
1. Вік - не менше 25 років, вислуга в органах внутрішніх справ - не менше 5 років.
2. Знання англійської, або французької мови на достатньому рівні (попереднє тестування для перевірки знання мови проводиться комісією Київського національного університету внутрішніх справ, після чого іспити приймає комісія Секретаріату ООН і складається з чотирьох етапів: перевірка навичок читання, сприйняття тексту на слух, написання детального рапорту щодо усно доведеної ситуації, усна співбесіда на будь-яку обрану екзаменатором тему).
3. Навички практичного водіння повнопривідного автомобіля з механічною КПП (наявність посвідчення водія категорії „В”, мінімальний водійський стаж – 2 роки).
4. Навички роботи з комп`ютерною технікою на рівні користувача (складання документів, Word, Microsoft Ecsel, Internet, e-mail).
5. Володіння табельною вогнепальною зброєю (пістолет "Форт-12", для миротворчої операції ООН у Східному Тиморі).
Загальна інформація.
Термін перебування у відрядженні 1 рік, з можливістю продовження відрядження за запитом міжнародної організації, позитивної характеристики працівника та згоди керівництва Міністерства.
На час перебування у міжнародній миротворчій операції працівник звільняється із займаної посади та призначається на посаду спеціального співробітника Спеціального миротворчого центру Київського національного університету внутрішніх справ.
На посаді спеціального співробітника працівник продовжує отримувати в Україні грошове утримання відповідно до останньої посади. Крім цього, за рахунок коштів міжнародних організацій йому щоденно виплачуються добові у доларах США, розмір яких встановлюється для кожної місії окремо.
За довідками звертатися до УМВС за номером 51-74-42!

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2010, 15:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації