Вхід | Реєстрація

Відбулась презентація просвітницької програми «За здорове майбутнє»

У Районному Будинку Культури міста Лубен відбулась презентація просвітницької програми «За здорове майбутнє». У ході презентації голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» зауважив, що над створенням методичного посібника працювала велика група людей упродовж трьох років. Це видання здійснено в рамках програми МАТРА (Посольство Королівства Нідерландів в Україні). За словами авторів проекту, до травня 2011 року будуть відбуватися чисельні семінари для вчителів, працівників навчальних закладів технічної освіти, а також заходи для молоді з метою запобігання поширенню шкідливих звичок в підлітковому середовищі. «Створення посібника програми є конкретним прикладом співробітництва між молодіжною громадською організацією, працівниками освіти та соціальними службами», - сказав Олександр Чепур. Він також зазначив, що посібник буде доступним для вчителів, психологів, соціальних працівників, взагалі всіх, хто бажає працювати в сфері профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі. Над створенням методичного посібника працювали Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ», Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського, Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Посібник має 7 розроблених тем. Учасники презентації взяли участь у тренінгу на обрану тематику. В ході презентації були відзначені подяками всі, хто працював над створенням книги, а також учасники тренінгу отримали сертифікати.

Автор: Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2010, 15:31 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації