Вхід | Реєстрація

Деревківського «чупакабру» спіймали котелевські правоохоронці

Зайшовши вранці до сараю не на жарт злякалася жителька села Деревки Котелевського району, коли побачила там розірване порося, від якого залишилися лише нутрощі. Через кілька хвилин господарка знайшла і голову поросяти, що лежала поблизу хвіртки. Неподалік знаходився дорізаний кріль, від якого невідома істота уподобала лише печінку. Страшно подумати, але нагадує історію з міфічним чупакаброю!
Проте, все виявилося набагато простіше, ніж здавалося на перший погляд. Котелевські правоохоронці, які одразу, після повідомлення стривоженої жительки села Деревки до чергової частини, виїхали на місце пригоди без заминки розпочали пошуки місцевого «чупакабри». Вони опитували жителів села, відвідали кожного неблагополучного мешканця населеного пункту.
І нарешті, в помешканні одного із підозрюваних дільничний інспектор натрапив на гарячу плитку, поряд з якою знайшов і недоїдену смажену печінку того самого роздертого кролика.
На запитання правоохоронців: «Де ж м'ясо роздертого поросяти?», поціновувач м’яса відповів, що йому «сильно не сподобався запах свинини, тому викинув його у річку Ворсклу», яка протікає неподалік від його оселі.
Правоохоронці також з’ясували, що цей чоловік неодноразово потрапляв до Котелевського РВ УМВС за адміністративні правопорушення та є раніше засудженим за несплату аліментів.
Наразі за фактом крадіжки слідчий Котелевського РВ порушив кілька кримінальних справ, бо місцевий «чупакабра» признався ще у шести крадіжках живності у своїх односельчан. Ласим шматком для крадія були кури та гуси.
Завдяки успішно проведеній роботі міліціонерами мешканці села Деревки можуть спати спокійно.

Автор: Юрій Ковпак, інспектор Котелевського РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2010, 16:19 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації