Вхід | Реєстрація

Працівниці ринку «Мотель» бажають смерті та погрожують наслати порчу

«Більше року директор ринку «Мотель» Микола Чубенко та власник ТОВ «Укркомторгсервіс» Віктор Бажан здійснюють на мене психологічний тиск, щоб привласнити мій павільйон. Коли я їм відмовила, то вони почали погрожувати фізичною розправою. Нецензурно лаялися та ображали мене», - розповіла Новинам Полтавщини підприємець ринку «Мотель» Ольга Кушнарьова. За її словами, ці чоловіки мало не щодня заходять до павільйону, щоб «випустити пар». Конфлікт триває вже більше року. А останнім часом дійшли до крайнощів.
Підприємець розповіла, що Чубенко та Бажан насипали землю у павільйон та на прилавок, сипали й насіння маку. «А останній раз Чубенко приніс та висипав цілу пригорщу дрібних грошей – по 1-2 копійки та сказав, що знайшов «сильну» бабцю…», - говорить Ольга Кушнарьова. За словами підприємця, керівники ринку навіть обіцяли довести жінку до інфаркту, бо їй «уже місце на Розсошенцях»…
Жінка на території ринку «Мотель» ( вул. Грушевського, 11, поблизу зупинки) має павільйон, де продає побутову хімію та косметичні вироби. «Усі умови договору я виконую, але спокійно працювати не можу. Не звертаючи уваги на покупців, вони мене ображають, просто сміються, знущаються і висувають претензії: спочатку не заключали договір оренди; хотіла здати свій павільйон під оренду, але дозволили лише при втручанні міської влади, відключали світло у спеку (не можна було включити кондиціонер)», - говорить Ольга Кушнарьова.
А нещодавно, як розповіла жінка, Бажан та Чубенко закрили її торгівельний заклад - опустили ролети, а біля входу поставили охоронця. У відповідь на це підприємець викликала міліцію. Через подібні сутички та частих «гостей» вона втрачає виторг та покупців. «На даний час, за моєю останньою заявою, працівники Октябрського РВ ПМУ проводять перевірку. Я маю надію, що за її наслідками винні особи будуть притягнуті до встановленої законом відповідальності», - сказала Ольга Кушнарьова.
«Чубенко, будучи колишнім працівником міліції, розуміє, що треба робити все, коли ніхто не бачить. Коли сипали землю та мак, дійсно, правоохоронці у цей момент не могли бачити. На камеру, коли приїхали міліціонери за викликом, зафіксували вже результат – землю на підлозі та прилавку. Як мені можна довести, що сипали мак та землю саме вони (Чубенко та Бажан)? Не розумію», - запитує підприємець.
Загалом, жінка вісім разів зверталася до правоохоронних органів, просила підтримки й у міської влади Полтави…
Зокрема, нещодавно цей конфлікт розглядали на засіданні комісії з питань сприяння підприємницькій діяльності та інвестицій міської ради. Ольга Кушнарьова розповіла, що засіданні депутатської комісії зазначили: «Перевіряти підприємців мають право лише відповідні структури, які, у разі виявлення порушень, дають припис та час для їх усунення; керівництво ж ринку не може замінювати їхні функції та вмішувалося у торгівельну діяльність».
Підприємці говорять, що через скарги Ольги Кушнарьової, кількість перевірок їхньої діяльності різними інстанціями значно зросла. Проте у інтерв’ю Новинам Полтавщини жінка заперечила такі чутки: «До перевірок на ринку я ніякого відношення не маю. Є закон про перевірки, який має знати кожен підприємець. А те, що Бажан використовує цих людей для своїх інтриг, мені дуже жаль, бо підприємці на нашому ринку дуже гарні та трудолюбиві. Я захищаю свої особисті права і ніяк не вмішуюся у справи підприємців», - говорить Ольга Кушнарьова.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації