Вхід | Реєстрація

Змагалися нафтовики

Змагалися нафтовики
Шість команд НГВУ «Полтаванафтозаз»: Полтавський осередок, Гоголівський осередок, «Глинськ-1», «Глинськ-2», «Новогригорівка» та Полтавське тампонажне управління ВАТ «Укрнафта» – близько 100 учасників – демонстрували свою майстерність. Із щирими побажаннями спортивних успіхів, благополуччя та міцного здоров’я привітали спортсменів та уболівальників заступник начальника управління НГВУ «Полтаванафтогаз» Юрій Нагній, голова ПК НГВУ «Полтаванафтогаз» Микола Івашина.
З побажанням вести чесну, безкомпромісну спортивну боротьбу та не вживати нелітературні вислови до спортсменів звернувся інструктор з культурно-масової роботи ПК НГВУ «Полтаванафтогаз» Максим Яресько.
«Спартакіада в Гадячі є етапом-путівкою на щорічні спортивні баталії, які відбуваються в Алушті на Спартакіаді працівників ВАТ «Укрнафта», – говорить Микола Івашина. – Щорічно понад п’ять тисяч спортсменів-виробничників приймають в них участь. Кращі з кращих поїдуть до Алушти, щоб підтвердити свою спортивну майстерність».
Змагання проводилися з 9 видів спорту: волейбол, армспорт, гирьовий спорт, настільний теніс, легка атлетика, шахи, шашки, перетягування канату.
До команди «Глинськ-1» увійшли гадячани Микола Завийборода, Юрій Жепко, Сергій Недовіс, Сергій Силка, Андрій Камчатний, Дмитро Кива, Анатолій Самойленко, Віталій Житченко, Андрій Максимів.
У напруженій боротьбі визначалися переможці по всім видам змагань. У загальнокомандному ж заліку перемогу здобула команда «Глинськ-1». Другу сходинку зайняли представники Гоголівського осередку і третє – Полтавського осередку. Переможці були нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками, призери – грамотами та медалями.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2010, 17:20 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації