Вхід | Реєстрація

Олімпійський рух у Кременчуці

Олімпійський рух у Кременчуці
15 вересня у кременчуцькій ЗОШ № 31 в рамках всеукраїнського тижня Олімпійського руху відбувся олімпійський урок за участі відомих спортсменів, у минулому  – випускників цієї школи.
На зустріч з учнями завітали чемпіон Європи з боксу, Заслужений майстер спорту, член олімпійської збірної України Денис Пояцика та його тренер – Заслужений тренер України, Михайло Мельник, а також кандидат у майстри спорту з художньої гімнас­тики Маргарита Кукса.
Гості розповіли про Олімпійський рух в Україні, про наших прославлених олімпійців та майстрів спорту, які захищали честь держави і рідного міста на змаганнях різного рівня. Учні виявили неабиякий інтерес до здобутків своїх земляків, цікавилися тренуваннями, а бої Дениса навіть переглянули на відео, після чого просто «засипали» спортсмена запитаннями та проханнями про автограф. Олімпійський урок продовжився на шкільному спортивному майданчику, учні брали участь у конкурсах та естафетах.
До речі, юні спортсмени школи № 31 неодноразово перемагали у спортивних заходах міського та обласного рівнів, за що колектив закладу нагороджено Почесною грамотою Національного олімпійського комітету України. У перспективі планують зміцнити зв’язок між ЗОШ № 31 та міським клубом спортивних єдиноборств «Легіон», Почесним Президентом якого є Володимир Матицин. Учні здійснюватимуть екскурсії до клубу, відвідуватимуть тренування провідних спортсменів та турніри. Під час олімпійського уроку ці плани обговорювалися з тренером клубу Михайлом Мельником та його вихованцем Денисом Пояцикою.

Автор: Інформація та фото надані вчителями фізкультури ЗОШ № 31 В. Дмитренко, Н. Некрасовою, В. Разіною; www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2010, 10:26 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації