Вхід | Реєстрація

Котелевські футболісти поїдуть на змагання до Києва

Котелевські футболісти поїдуть на змагання до Києва
У Харкові відбувся четвертий етап Всеукраїнського турніру з футболу серед дітей та підлітків «Футбольні зірочки-2010». У Харкові своє спортивне вміння демонстрували футболісти з чотирьох областей: Харківської, Сумської, Луганської і Полтавської.
 До Харкова продемонструвати своє спортивне вміння з’їхалися футболісти з чотирьох  областей: Харківської, Сумської, Луганської і Полтавської. Проведенню цих змагань передували регіональні турніри. Честь представляти Полтавську область на 4-му етапі Всеукраїнського турніру виборола команда Котелевської гімназії № 4.
Організатори та спонсори команди Котелевської гімназії зробили усе, щоб юні спортсмени змогли гідно представити на змаганнях Полтавщину. Зокрема, велику підтримку надало керівництво  агрофірми «Маяк» та працівники Котелевського районного відділу міліції.
Суттєво допомогла команді у підготовці  до Харківського турніру колегія УМВС України в Полтавській області на чолі з керівником - Олександром Рудяком. За словами Олександра Вікторовича, такі змагання розвивають у дітей інтерес до занять фізичною культурою та спортом, сприяють закріпленню основ здорового способу життя, формують почуття колективізму, взаємопідтримки та дружби.
Тож і гравці не підвели. Підготовка,  майстерність і неабияка воля до перемоги забезпечили юним гравцям Полтавської області почесне перше місце.
У напруженій боротьбі полтавці виграли у господарів поля, харків’ян, із рахунком 2:1.
Захоплююча боротьба до останнього гола точилася між Полтавською та Луганською областями. Команди постійно змінювали один одного на лідерській позиції, але у підсумку останній гол забили полтавці і впевнено перемогли  із рахунком 4:3.
Справжньою футбольною баталією видалася гра між полтавцями та сумською командою. Матч пройшов у впертій боротьбі і закінчився нічиєю.
Тож, за результатами загальних підсумків, Котелевські гравці визнані найкращими.
Мотивацією до перемоги, за словами юних футболістів, стало бажання зіграти у вирішальних матчах зональної першості, що відбудуться 6-10 жовтня у місті Києві. Тим більш, що у минулорічних фінальних змаганнях команда з Полтавської області виборола срібло.
Тож зичимо юним футболістам успіхів і медалей на очікуваних престижних командних спортивних поєдинках!

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2010, 10:32 | Котельва | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації