Вхід | Реєстрація

Полтавські дзюдоїсти стали найсильнішими в Україні. Вперше

Полтавські дзюдоїсти стали найсильнішими в Україні. Вперше
Дзюдоїсти Полтавщини здобули п’ять золотих медалей на чемпіонаті України серед молоді до 23 років, що сьогодні завершився у Вінниці.
Переможцями серед чоловіків стали Андрій Бурдун (в/к до 66 кг), Віталій Попович (в/к до 81 кг) та Микола Картошкін (в/к понад 100 кг).
До речі, чоловічу збірну нашої області по дзюдо готував Василь Волошин.
Найсильнішими у змаганнях серед жінок виявилися Заріна Плієва (в/к до 63 кг) та Ольга Милокумова (в/к до 70 кг). Також бронзові нагороди вибороли Ірина Баданіна (в/к до 48 кг) та Надія Картошкіна (в/к до 78 кг).
Віталій Попович (в білому кімоно)Віталій Попович (в білому кімоно)
— Результат виступу збірної Полтавщини на цих змаганнях просто вражаючий, — прокоментував ситуацію заслужений тренер України та тренер жіночої збірної Полтавської області по дзюдо В’ячеслав Пилипенко.
Вперше за всю історію участі полтавських дзюдоїстів на всеукраїнських змаганнях, вони посіли найвищі місця в загальнокомандному заліку серед жінок та серед чоловіків, і, відповідно, у загальному заліку.
За підсумками цих змагань чотири представники Полтавщини — Бурдун, Попович, Картошкін та Милокумова — потрапили до складу молодіжної збірної України. Тепер їхнє завдання: вдало виступити на чемпіонаті Європи, що відбудеться з 18 по 22 листопада в Боснії-Герцеговині.

Автор: Володимир СУЛИМЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2010, 19:01 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації