Вхід | Реєстрація

Секрет довголіття: злагода в родині, робота і свіжі страви

Секрет довголіття: злагода в родині, робота і свіжі страви
Вчора мешканка Полтави Ганна Федорівна Стародуб зустріла свій сотий день народження. Привітати довгожительку із славетним ювілеєм завітав голова ОДА Валерій Асадчев.
За свої сто років жила за кількох влад, служила й при панах, працювала при «товаришах». Не з чуток знає про Першу світову, а про Другу й поготів. Нині ж спогадами про своє нелегке життя Ганна Федорівна має змогу поділитися із трьома поколіннями своїх рідних – у неї п’ятеро дітей, 12 онуків, п’ять правнуків.
І минуле у спогадах нашої столітньої землячки має світлий ореол.
Особливих секретів довголіття у Ганни Федорівни немає – багато працювати, їсти все свіже, берегти в родині злагоду, теплі стосунки.
Уже понад три роки започаткованій Президентом Віктором Ющенком традиції вітати столітніх громадян України. Більшість довгожителів області привітав особисто Валерій Асадчев. Він каже: хоча сам не почерпнув ніяких специфічних рецептів довголіття, та вже просто доторкнутися до такого родоводу – задоволення.
Свій ювілей Ганна Стародуб чекала з нетерпінням. За родинним столом зібралося багато родичів, так що навіть не можна було всіх розмістити. Та чи не найцінніше привітання ювілярка отримала заочно – від своєї молодшої сестри, яка мешкає у Хмельницькому. Їй зараз 99 років.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації