Вхід | Реєстрація

Досягнення миргородських футболістів

Кінець жовтня став часом підведення підсумків роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області, які займаються розвитком найпопулярнішого виду спорту - футболу.
29-31 жовтня в нашому місті відбувся фінальний турнір першості дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавської області серед юнаків 1994 - 1995 р. народження. В сезоні 2009 року в цих змаганнях взяли участь 30 команд, розподілених на 5 зон за територіальним принципом. До фіналу потрапили лише 8, у тому числі і вихованці ДЮСШ №2 Миргородської міської ради. Успішно зігравши зі своїми конкурентами в підгрупі (перемоги з рахунком 1:0 над командами Оржиці та Кременчука, нічия 0:0 з юнаками Комсомольська) миргородці здобули право розіграти 1 - 2 місце з командою ДЮФШ ФК «Ворскла» - переможцем другої четвірки фіналістів.
Фінальна гра показала, що на футбольному полі зійшлися дійсно кращі команди області в цій віковій групі. Результат безкомпромісної, цікавої гри продемонстрованої командами в основний час, не виявив переможця - 0:0. На діях наших футболістів відбилася втома. Так з 18 по 31 жовтня команда провела 10 офіційних ігор, беручи участь у фіналі Всеукраїнських змагань під егідою МВС в м.Києві, зональних іграх ДЮФЛ області, іграх чемпіонату області. Післяматчеві пенальті краще виконали полтавчани (7:6), і саме вони стали володарями золотих медалей.
Друге місце, срібні медалі, диплом та грамоти отримали наші хлопці (тренер А.П.Супруненко), третє місце посіли юнаки з В.Багачки. Звання кращого нападника фінальних змагань отримав вихованець нашої спортивної школи Іванченко Сергій. Також наші футболісти виконали норматив II дорослого розряду з футболу.
Вітаючи учасників обласного фіналу з їх досягненнями, начальник відділу у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради В.М.Фісик побажав юним футболістам професійного зростання та успіхів у подальшому спортивному житті.
Від імені оргкомітету фіналу головний суддя змагань, голова дитячо-юнацького комітету Полтавської обласної федерації футболу Павлюченко Ю.В. подякував миргородцям за хороший рівень організації та проведення даних змагань, який був забезпечений завдяки сприянню заступника міського голови С.П.Соломахи, федерації футболу м.Миргорода (голова - Олексенко В.І.), колективу стадіону «Старт» (директор Кравченко Г.П.).
В цей же термін у м.Кобеляках пройшли фінальні змагання ДЮФЛ серед команд молодшої вікової групи (юнаки 1996 - 1997р. народження). Наші футболісти завершили змагання на 5 місці, програвши лише одну гру з рахунком 0:1 преможцям фіналу - юним полтавчанам. Колектив ДЮСШ №2, батьківський комітет спортшколи висловлює вдячність директору МП «Контакт» Карпенку О.А. за надану фінансову допомогу для участі в цих змаганнях.

Автор: www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2009, 10:08 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації