Вхід | Реєстрація

Команда Гадяча – краща в Україні

У Переяслав-Хмельницькому пройшов футбольний фестиваль під девізом «Даруємо радість дітям» серед шкіл-інтернатів (юнаки 1005-1996 років народження), в якому переможцями стали футболісти з Гадяча.
Три дні тривали цікаві змагання, в яких боротьбу вели 36 команд юнаків і дівчат. Успішно виступила юнацька команда з Гадяцької школи-інтернату, яка представляла Полтавщину на цьому турнірі. Гадяччани виступали у групі «А», де посіли перше місце, перемігши 4:1 команду з Донеччини, 7:0 представника Одеської області і 3:2 ровесників з Тульчина, що на Вінничині. У півфіналі полтавські юнаки завдали поразки з рахунком 2:1 команді з Херсону. Запекла боротьба точилася у фіналі, де суперниками наших земляків була сильна команда з Кіровограда. Основний час не виявив переможця – 1:1 (гол провів Станіслав Мандрика), а в серії пенальті влучнішими були гадяччани – 7:6 на їх користь. До речі, воротар переможців Михайло Шишка відбив п’ять (!) одинадцятиметрових ударів і став кращим голкіпером змагань. Склад кращої команди України, яку готував до змагань досвідчений тренер Василь Ванда був таким: Михайло Шишка, Станіслав Мадрика, Віталій Шкіль, Дмитро Міщенко, Сергій Мисюра, Владислав Чайковський, Олександр Харченко, Владислав Вербецький, В'ячеслав Дубовик, Ігор Гончаренко.

Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2010, 15:25 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації