Вхід | Реєстрація

У Полтаві стартував Кубок України із картингу

У Полтаві стартував Кубок України із картингу
Традиційно після завершення Чемпіонату України з картингу стартує Кубок України з цього виду спорту. Завершення Чемпіонату, нагородження переможців та Кубок проходить на спортивно-технічній базі полтавського картодрому «Лтава». Більше 60 учасників із 11 команд змагалися у 7 класах за звання найкращих.
– Із 9 українських картодромів залишилося лише три, – розповів Віктор Черниш, директор комплексу «Лтава». – У Києві, в Полтаві та Донецьку проводяться етапи Чемпіонату України з картингу. Федерацією визначено, що полтавський картодром – найкращий в Україні, тому в нас проходить відкриття та етапи Чемпіонату, Кубок України та полтавський турнір «Меморіал пам’яті». До нас часто на картодром приїздять із інших областей, щоб повчитися. Тут можна безкоштовно вчитися дітям із 6 років у секціях автоспорту.
Холодна погода змусила глядачів сильніше вболівати.
– Мені через азарт та бажання перемогти зовсім не було холодно, коли був заїзд, – розповів Даніїл, учасник перегонів. – Але на трибуні трішки змерз.
– Кубок України – це «другий» шанс для тих, хто не зміг виступити хороше у Чемпіонаті,– розповів Іван Кияніченко, генеральний секретар Федерації картингу України. – Тому боротьба буде запеклою. Ще залишилося нам заїзди у «Меморіалі пам’яті», що пройдуть у Полтаві цієї осені. Цей турнір присвячено ветеранам нашого спорту. Саме цими змаганнями завершимо сезон.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua, фото і відео автора


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2010, 10:28 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації