Вхід | Реєстрація

У Полтавській області здано 142 одиниці вогнепальної зброї

Протягом вересня в усіх районах нашої області проводився місячник добровільної здачі зброї.
– За місяць по Полтавській області здано 142 одиниці вогнепальної зброї, серед них 18 одиниць нарізної зброї (із них 5 – нарізної мисливської), 110 одиниць гладкоствольної зброї, більше 2000 боєприпасів, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області.
– Я вже більше п’яти років працюю у дозвільній системі, – говорить Віталій Тітенко, старший інспектор дозвільної системи Київського райвідділу капітан міліції. – Протягом місячників добровільної здачі зброї, які систематично проводяться двічі на рік, я прийняв від населення сотні взірців різноманітної зброї. В основному це мисливські рушниці, карабіни, пристрої для відстрілу гумових куль, газові пістолети, різноманітні набої, холодна зброя. Однак, бойовий автомат принесли цього місяця вперше. Чоловік приніс бойовий автомат Калашникова. У далекому 1993 році зять чоловіка привіз із Чечні автомобіль. Коли ж розібрав дверцята, то побачив, що всередині лежав автомат. Сімнадцять років чоловік зберігав автомат у дивані, а тепер вирішив здати до міліції.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2010, 10:38 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації