Вхід | Реєстрація

Для газифікації Семенівського району потрібно понад 12 млн. грн.

Щонайменше 12 млн. грн. потрібно витратити, щоб села Семенівського району були з газом. Поки грошей таких немає. Керівництво району та області робить ставку на завершення будівництва газопроводів з високим рівнем готовності. Фінансування розраховують отримати від НАК «Нафтогаз України».
«Я не кажу, що вже завтра ми шапками закидаємо. Я не фокусник - не виймаю гроші з кишені. Але зсунемо з місця цю справу. Разом з керівництвом району ми рано чи пізно вирішимо питання газифікації. Звичайно, намагатимемося якнайшвидше», - сказав перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Володимир Онищенко під час робочої наради з керівниками Семенівщини та представниками підрядних організацій.
Уже за місяць газ обіцяють пустити в оселі мешканців сіл Веселий Поділ та Василівка. Тут будівництво газопроводу уже завершили, залишилося владнати формальності.
Перший заступник голови Семенівської райдержадміністрації Сергій Полупан, зауважив, що на сьогодні в районі газифіковано 17 населених пунктів із 65. «Якщо ми цьогоріч дамо газ в села Василівка, Крива Руда, Заїчинці, Біляки, то у нас залишиться ще чотири села, де газопроводи уже фактично збудовані. Буквально цього року ми можемо пустити газ у с. Греблі, Жовтневе, Богданівка», - сказав Сергій Полупан.
До речі, Семенівщина має чи не найменший показник газифікації в області - до 25%.

Автор: Ольга Лазаренко, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2010, 13:17 | Семенівка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації