Вхід | Реєстрація

Всесвітній День дитини навчально-виховні заклади Полтави зустріли без дітей

Вже за кілька днів школи та дитячі садочки знову прийматимуть своїх вихованців, а зараз тут проходять останні приготування до цієї зустрічі. У дитячих садочках Полтави раціонально підійшли до використання часу у дні вимушеної відсутності в закладах малечі. Активно виготовляли методичний матеріал, спортивний інвентар, а подекуди – навіть зробили ремонти. Все це – спільними зусиллями вихователів та батьків.
Дошкільний навчально-виховний заклад №17 «Школа здоров'я» працює за авторською комплексною програмою фізкультурно-оздоровчої роботи «Здорове дитинство». Тутешні вихованці мають можливість щоденно займатися фізкультурою у спортивних секціях та гуртках, такою роботою охоплено майже 65% дітей віком від 4-х до 6-ти років. У понеділок більшість вихованців садочку будуть приємно здивовані - за період карантину тут відбулося багато змін на краще. У кожній групі - якісь обновки. В одній - нові столи-трансформери, в іншій - стінка для іграшок. Тут - замінили лінолеум, там - кахлі. Все - завдяки фінансовій допомозі батьків, ділиться завідуюча закладом Лариса Хилименко. Окрім покращення умов у «Школі здоров'я» додалося ще й обладнання. У яслах - пісочниця та хлюпавка, а в іншій групі буквально напередодні з'явився ось такий екслюзивний масажний килимок. Дитячий садок-ясла №17 - один з небагатьох дитячих навчально-виховних закладів міста, де є спортивна зала. Тут - і новий інвентар. Його закупили за кошти батьків. Завідуюча закладом Лариса Хилименко демонструє масажну доріжку.
А в санвузлі для кожної дитини - рукавички для індивідуального масажу після загартувальних процедур. Все тутешнє оточення сприяє вихованню майбутніх спортсменів, говорять вихователі. Настя Микумян - гордість дитячого садочку, вже у чотири роки стала призером відкритого чемпіонату у Криму з акробатичного рок-н-ролу.
Настя Микумян, вихованка ДНЗ №17:
- Мені дуже подобається у садку, тому що він спортивний, ми кожного ранку ходемо до спортивної зали.
Мама - Юлія Микумян - радіє здобуткам дитини, вважає - велика заслуга й закладу, який відвідує її донька.
Юлія Микумян, мама:
- Це спортивний дитячий садок, в якому їй дуже подобається, і я постійно чую відгуки дитини про те, що вони дуже багато займаються спортом.
Медичний персонал садочку вже на 100 відсотків готовий до прийому дітей. Розробили і спеціальну програму заходів.
Світлана Колесник, головна медсестра:
- Вітамінні чаї упродовж одного місяця, 2-тижневий курс аромотерапії, прогулянки на свіжому повітрі не менш як 2 години, суворе дотримання санепідрежиму членами колективу.
Для проведення процедур з підтримки дитячого імунітету в 17-му садочку вже закупили вітамінні збори, аромомасла та вітамін С.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2009, 10:41 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації