Вхід | Реєстрація

Зловили найбільшого хижака

Зловили найбільшого хижака
Важили найбільшу рибину, отримували подарунки, ласували юшкою, а також ділилися бувальщинами з життя рибалок, у суботу, 9 жовтня, поблизу села Юріївки Гадяцького району. Тут відбувся рибальський турнір «Хижак-2010». Із неабияким азартом на воду вийшли 25 рибалок. Крім гадячан за звання кращого рибалки змагалися учасники з Ромнів, Охтирки (Сумська обл.), Зінькова та Полтави. Така забава вже стала доброю традицією для гадячан та гостей району. З кожним разом турнір проходить більш організовано. У кожного із організаторів є свої обов'язки: хто рибу важить, хто юшку варить, а хто зустрічає щасливих рибалок зі вдалим виловом на березі.
Перед тим, як спуститися на воду до учасників змагань звернувся головний суддя турніру Ярослав Недовіс.
Він побажав рибалкам вдалого кльову та перемоги. Судді Роман Кузьменко та Юрій Лобода нагадали про техніку безпеки на воді. Головною умовою для перемоги була вага вилову.
Рибину вагою шість з половиною кілограмів зловив Сергій Сагавець, він і став переможцем. Друге місце посів Олександр Негода, третє віддано – Володимиру Березовському.
Переможця і призерів було нагороджено цінними подарунками від організаторів заходу приватних підприємців Сергія Якімцова та Артема Гармаша. Крім дорослих у турнірі взяли участь і діти 12-13 років. Серед них кращим став Владислав Пономаренко.

Автор: Олександр Берус, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2010, 11:26 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації