Вхід | Реєстрація

«Козацькі забави» для школярів

«Козацькі забави» для школярів
У Овсюках на Гребінківщині пройшов четвертий районний конкурс "Козацькі забави"
З нагоди світлого дня Покрови Пречистої Богородиці, яку українці завжди вважали заступницею і покровителькою та Дня козацтва  за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту 14 жовтня 2010 року у селі Овсюки, Гребінківського району Полтавської області, пройшов четвертий районний конкурс «Козацькі розваги».
В ньому приймали участь школярі 7-8 класів Гребінківського району.  Команди хлопців та дівчат змагалися у різноманітних цікавих конкурсах:  метання ядра, перетягування канатів, боротьба та амреслінг. Чудові результати показала Овсюківська школа,Школа с. Рудка та школа №1 міста. Перше місце уже вдруге поспіль одержали учні Овсюківської школи.
Інші переможці конкурсу були нагороджені грамотами і подякою. А також всіх учасників гостинно пригостили козацьким кулішем.

Автор: www.grebenka.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2010, 11:56 | Гребінка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації