Вхід | Реєстрація

На Новосанжарщині вшанували кращих землеробів

На Новосанжарщині вшанували кращих землеробів
У Новосанжарському районі вітати людей, які присвятили своє життя праці на землі. На урочистості з нагоди вшанування кращих людей району минулих десятиліть запросили керівників району, голів колгоспів, очільників провідних діючих сільгосппідприємств, головних агрономів, бухгалтерів, економістів, інженерів, а також керівників та спеціалістів районних служб.
В дружній атмосфері запрошені поділилися своїми спогадами та досвідом, переглянули фотографії, згадали минуле, послухали концерт. Потім продовжили спілкування під час неофіційної частини за святковим столом.
«Ідея проведення заходу виникла після запровадження практики виїздів керівництва району для зустрічей з населенням на місцях, в населених пунктах, на які приходили колишні агроформувань та цікавились справами в сільськогосподарській галузі, давали нам слушні поради. На жаль, свого часу вони не в повній мірі одержали від громадськості увагу, пошану та визнання, на які заслуговували. Якщо нам вдасться хоч в якійсь мірі поліпшити цю ситуацію, ми будемо вважати, що захід вдався», - сказав голова Новосанжарської райдержадміністрації Сергій Шовкопляс у своєму виступі.
В заході також взяли участь заступник голови обласної ради Іван Момот та депутат обласної ради Григорій Перерва, повідомила прес-служба Новосанжарської райдержадміністрації.
Зустріч вдалася - основні винуватці свята, ветерани сільського господарства ще довго не могли розійтися, з ностальгією згадуючи минуле.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2010, 10:46 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації