Вхід | Реєстрація

На Котелевщині розміщено «Молодіжний регіон»

На Котелевщині розміщено «Молодіжний регіон»
«Молодь Котелевщини, об’єднуйся!» - під таким гаслом пройшла І конференція Котелевської районної громадської організації «Молодіжний регіон». Серед 208 молодих людей, які зібралися в актовому залі Палацу дозвілля «Скіфія», були студенти, випускники вузів, шкільна та непрацююча молодь, представники молодіжного руху.
Ініціатором створення «Молодіжного регіону» стала голова Котелевської райдержадміністрації, Герой України Тетяна Корост. Зокрема, уже відкрили офіс та громадську приймальню організації. Також створюється база даних молоді району із класифікацією її на учнівську, студентську, працюючу і непрацюючу, повідомили у Котелевській райдержадміністрації.
«Наша мета - активізувати молодь задля участі у реальних справах, залучати її до розроблення та реалізації різноманітних районних програм, участі у економічному розвитку Котелевщини, зробити дозвілля молоді цікавим. Ми будемо робити все, що залежить від нас, аби всім вам хотілося жити і працювати саме тут, у нашому районі», - сказала очільниця райдержадміністрації.
Поділилася Тетяна Михайлівна і своїми планами на майбутнє - збудувати в Котельві спортивний комплекс, який містив би секції для різних видів спорту, басейн та тренажерний зал.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2010, 16:43 | Котельва | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації