Вхід | Реєстрація

Кременчуцька прокуратура тисне на міськвиборчком?

Фахівці Кременчуцької міської прокуратури чинять тиск на членів міської виборчої комісії. Останніх викликають до прокуратури, аби представники міськвиборчкому пояснювали обставини прийняття рішення про зняття з реєстрації кандидата на посаду міського голови Олега Бабаєва.
Відповідну інформацію сьогодні оприлюднила голова міської виборчої комісії Світлана Усенко.
За її словами, представників міської виборчої комісії викликають на співбесіду до прокуратури, при цьому організаторам виборів у Кременчуці не надсилаються ні пояснення, ні офіційні виклики на співбесіди.
"Мова йде про тиск на комісію", - зазначила Світлана Усенко.
Також вона додала журналісту, що сама вже відповіла на запитання помічника міського прокурора пані Кулакової щодо обставин прийняття рішення комісії про зняття з реєстрації кандидата на посаду міського голови Олега Бабаєва.
"Працівник юстиції незрозуміло на якій підставі цікавився, чому саме прийняте таке рішення, а не інше", - за словами керівника міськвиборчкому, в той же час, як їй відомо, народний депутат Олег Бабаєв вже подав заяву до Полтавського обласного адміністративного суду щодо скасування рішень міськвиборчкому, згідно яких його знято з реєстрації кандидатів на посаду міського голови.
"Ми не виключаємо, що неправильно трактували виборчий закон і суд може відмінити наше рішення", - сказала Усенко.
Нагадаємо, два дні тому міська виборча комісія більшістю голосів, 8 проти 5, зняла з реєстрації кандидата на посаду міського голови від БЮТ Олега Бабаєва.

Автор: www.kremenchuk.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2010, 16:41 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації