Вхід | Реєстрація

Наші марафонці – з медалями!

Наші марафонці – з медалями!
16 жовтня у Києві пройшов перший міський марафон для професіоналів та любителів. Троє кременчужан  – любителів бігу, взяли участь у змаганні та… завоювали медалі.
42 км 195 метрів – відстань класичного марафону, яка не завжди під силу навіть професійним спортсменам. Що й казати, змагання, дійсно, виснажливі  – до фінішу треба бігти не годину і не дві. Наприк­лад, переможець цьогорічних змагань, киянин Володимир Горбань показав результат – 2 години 26 хвилин і 36 секунд.
Від Кременчука у марафоні взяли участь юрист Олександр Лашин, співробітник колісного заводу Сергій Година та працівник приватного підприємства Володимир Конаєв, який вперше у житті вийшов на марафонську дистанцію.
— Марафон – це не просто змагання, це подія на все життя,  – розповідає один із учасників Олександр Лашин. – Важливо не зійти з дистанції і завершити забіг, це вже велике досягнення і перемога над собою.
Марафон у Києві організували задля популяризації здорового способу життя. Є сподівання, що він стане традиційним. Цього року зібралося кілька сотень учасників з України, Росії, США, Білорусії, Франції, Бельгії, Австрії та інших країн. Олександр Лашин та Сергій Година увійшли в першу сотню (Сергій показав 32-й результат) – це гідний результат для початківців. За правилами київського марафону, перша сотня бігунів отримує символічні пам’ятні медалі.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2010, 10:36 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації