Вхід | Реєстрація

0:8 на всіх

Усі три представники Полтавщини припинили участь в Кубку України на стадії 1/8 фіналу
Три команди нашої області, на жаль, припинили участь в кубку країни, вилетівши на стадії 1/8 фіналу. Причому жодній із трьох команд так і не вдалося забити бодай одного голу.
"Полтава" вдома на переповненому стадіоні "Локомотив" поступилася 0:2 чемпіону країни. Підопічні Анатолія Безсметроного трималися до середини другого тайму, до поки на полі не з'явилися бразильські легіонери Вілліан та Луїс Андріано. Два голи протягом 10 хвилини практично вирішили долю матчу. "Шахтар" на класі переміг полтавців і вийшов до чвертьфіналу.
Кременчуцький "Кремінь" теж вдома приймав одного з вітчизняних грандів і теж не зміг скласти гідної конкуренції "Дніпру". Якщо в першій половині гри кременчужани пропустили в свої ворота лише один гол, то по перерві досвідчені гості забили у ворота "Кременя" ще два голи і в підсумку перемогли - 3:0.
Вкотре засмутила "Ворскла". Підопічні Миколи Павлова по всім статтям поступилися у Львові "Карпатам". Усі три голи полтавці пропустили у другому таймі - 0:3.
Отже, виступи наших команд у кубку країни закінчилися з розгромним рахунком 0:8!
Інші матчі 1/8 фіналу принесли такі результати:
Фенікс-Іллічівець - Металург З - 1:2
Сталь Алчевськ - Волинь - 1:0
Олександрія - Арсенал - 1:2
Нафтовик - Зоря - 0:1
Севастополь - Динамо - 1:2

Автор: Леонід СКАЧКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2010, 13:46 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації