Вхід | Реєстрація

В Котельві підстерлили 9-річну дитину

Днями до хірургічного відділення Котелевської центральної районної лікарні доставлено 9-річного Сергія (імя змінене, від авт..), учня місцевої школи, із травмою, яка була нанесена внаслідок пострілу із пневматичної зброї. Про поранення лікарі оперативно повідомили міліцію. Слідчо-оперативна група котелевських правоохоронців миттєво приступила до з’ясування обставин події.
В процесі здійснення міліціонерами оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 28 жовтня поточного року у селищі міського типу Котельва 28-річний місцевий приватний підприємець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, допустив постріл з пневматичної гвинтівки "HATSAN MOD.80 MAGNUM" калібру 4,5 мм. Куля, випущена зі зброї, влучила у ліву ногу 9-річній дитині.
На сьогодні потерпілий знаходиться на лікуванні в хірургічному відділенні районної лікарні. Стан здоров’я школяра лікарі характеризують як задовільний.
Гвинтівку у стрільця працівники міліції вилучили. Сам чоловік затриманий.
Даний випадок кваліфікується ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України як хуліганство і передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

Автор: Анна МАСЕЛЬСКАС, ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2010, 11:09 | Котельва | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації