Вхід | Реєстрація

Молодик на Новосанжарщині отруїв собаку та пограбував односельчанку

До скоєння крадіжки зловмисник готувався заздалегідь і надзвичайно ретельно. Він знав, що найбільшу небезпеку може становити собака. Тому злодій іще звечора подбав про те, щоб чотирилапий друг людини не загавкав у непотрібний момент. Із рук молодого хлопця у двір до односельців, просто під ноги псові, полетіла отруйна приманка. За якусь годину ні в чому не винний Сірко заліз до будки та так вже і не виліз.
Захололе тіло собаки господарка знайде лише зранку… А того вечора, нічого не підозрюючи, жінка спокійно вляглася спати. Однак, посеред ночі її розбудив якийсь сторонній звук. Господарці оселі здалося, що у серванті дзенькнув посуд. Жінка сіла у ліжкові та сторожно прислухалася. Раптом вона почула, що у сусідній кімнаті хтось тихенько ходить. Ще раз стукнув посуд. Жінка, набравшись сміливості, підвелася і вийшла до сусідньої кімнати. Вона швидко ввімкнула світло і… побачила молодого чоловіка, який розгублено стояв біля відчиненого серванту. Зловмисник, помітивши господарку, не вагаючись, рвонув до вихідних дверей, хутко їх відчинив і зник у нічній темряві. Після того, як нічний гість втік, жінка одразу ж перевірила сімейну схованку і побачила, що із неї зникла певна сума грошей. Тоді господарка зателефонувала до райвідділу міліції. Правоохоронці виїхали на місце пригоди одразу. І вже того ж дня зуміли відшукати крадія. Як з'ясували пізніше міліціонери, щоб потрапити до кімнати, крадій витяг віконне скло та заліз всередину. В кімнаті злодій розраховував знайти гроші і таки знайшов, повідомляє сайт УМВС України у Полтавській області. Начальник райвідділу Сергій Махно та помічник дільничного Яків Сергєєв по гарячих слідах затримали 17-річного Івана (ім'я змінено - авт.), мешканця того ж села, що й потерпіла - тобто, Губарівки. Як з'ясували правоохоронці, хлопець із багатодітної неблагополучної родини. Раніше вже притягався до відповідальності за подібний злочин. Тепер проти юного зловмисника порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2010, 12:46 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації