Вхід | Реєстрація

Птахофабрики зловживають монопольним становищем

Птахофабрики зловживають монопольним становищем
Як з’ясувало відділення Анитомнопольного комітету за результатами попереднього дослідження, птахофабрика "Полтавське сонечко" здійснювала оптову реалізацію яєць курячих покупцям за цінами, що не відповідають оптово-відпускним цінам, затвердженим наказами по підприємству. Наразі триває розслідування.
Адміністративна колегія територіальне відділення АМКУ також порушила справу проти ЗАТ «Полтавська птахофабрика» за ознаками зловживання монопольним становищем. Як встановило відділення АМКУ за результатами попереднього дослідження, птахофабрика застосовувала при реалізації яєць курячих товарних до покупців в певні проміжки часу протягом 2010 року відпускні ціни, які не відповідали цінам, встановленим в прайс-листах.
Наразі триває розслідування.
Адміністративна колегія територіальне відділення порушила справу проти ЗАТ «Птахофабрика «Росія» за ознаками зловживання монопольним становищем. Як з'ясувало Відділення за результатами попереднього дослідження, Птахофабрика протягом січня-жовтня 2010 року реалізовувала яйця курячі покупцям за цінами, що не відповідають цінам, затвердженим самим Товариством у прайс-листах.
Наразі триває розслідування. Адміністративна колегія територіальне відділення порушила справу проти Приватного підприємства «Хорольська механізована пекарня» за ознаками зловживання монопольним становищем.
Як встановило Відділення, Підприємство неправомірно включало в оптову відпускну ціну на хліб та хлібобулочні вироби транспортні витрати для тих споживачів, які придбали продукцію на умовах самовивозу. Розслідування у справі триває.
«На виконання доручення Віце-Прем'єр-Міністра Слаути та з метою недопущення погіршення рівня життя громадян, зниження реальних доходів населення, перевищення прогнозного рівня зростання споживчих цін, територіальне відділення направило свої дії на недопущення необґрунтованого і безпідставного підвищення цін на хліб і хлібобулочні вироби та інші продукти харчування, а також на своєчасний контроль, попередження і припинення порушень конкуренційного законодавства на цих ринках, у тому числі на ринку оптової реалізації яєць курячих, а також ринках хліба, зерна та борошна», — зазначив голова відділення Володимир Оніщенко.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2010, 13:49 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації