Вхід | Реєстрація

Ющенко очолив новостворений Гребінківський районний осередок „За Україну!”

Установча конференція розпочалася з спільного виконання держаного гімну „Ще не вмерла Україна”. Лідером новоствореної організації обрали начальника відділу внутрішньої політики райдержадміністрації, однофамільця Президента Юрія Івановича Ющенка. В установчих зборах районного осередку Громадського руху „За Україну!” взяли участь голова обласної організації „За Україну!” Олег Пустовгар, заступник голови обласної організації захисту прав споживачів Володимир Зайцев та голова виконкому РО НСНУ Олег Макогон. Лейтмотив усіх виступів - Україні бути, якщо оберемо Ющенка.
Відтак районний осередок не стоятиме осторонь президентської кампанії.
Олег Пустовгар наголосив на виконанні Президентських ініціатив у краї Євгена Гребінки. У 2004 році область було газифіковано на 78 %, нині цей показник складає 84%. Голубі вогники запалали й у в оселях жителів сіл Тарасівка, Слободо-Петрівка, Борисівка, Березівка, Олександрівка та Ульяновка. Побудовано 36 теплогенераторних, зокрема, й для Овсюківської школи. Реконструйовано каналізацію та котельню місцевої гімназії і Тарасівської школи. Також капітально відремонтовано приміщення Майорщинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Розширено, реконструйовано та введено в експлуатацію 50 телефонних станцій, зокрема, й у Гребінці. Відремонтовано лабораторії та електрообладнання в районній лікарні. Фінансово підтримано один з кращих спорткомплексів України в місті Гребінка та реконструйовано будинок культури.

Автор: Прес-служба обласної організації Громадського руху „За Україну!”


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2009, 10:53 | Гребінка | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації