Вхід | Реєстрація

Твій Світ об’єднує: в Лубнах відкривається фотовиставка

16 листопада 2010 року об 11.00 год. у Лубенській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №6, за адресою вул. Монастирська, 36, відкривається фотовиставка «Школа – територія толерантності». Виставка проводиться в Міжнародний день толерантності у рамках соціального проекту «Будуємо майбутнє разом», за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США. Мета фотовиставки – показати життя та внутрішній світ молодої людини, їхні мрії та сподівання щодо майбутнього. Вона є другим етапом соціальної кампанії з покращення обізнаності та привертання уваги суспільства до життя і проблем молоді. Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» протягом 2010 р. реалізовує програму з розвитку громадської активності та громадянської освіти молоді. Успішність цього проекту спонукала до продовження програми у 2011 році та наштовхнула на ідею інформування громадськості про життя та потреби підростаючого покоління. Виставка є некомерційним проектом.

Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2010, 11:24 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації