Вхід | Реєстрація

Фракція «Батьківщини» висунула і в повному складі підтримала «регіонала»

Фракція «Батьківщини» висунула і  в повному складі підтримала «регіонала» на посаду голови райради в Кременчуці
12 листопада 2010 року в Кременчуці відбулась перша сесія депутатів VI скликання Автозаводської районної ради. Усі присутні, за винятком представника «Свободи», одностайно проголосували за кандидатуру «регіонала» Володимира Коваленка на посаду голови Автозаводської районної ради.
Із 48 присутніх депутата за Коваленка проголосували 47 проти 1-го. Єдиним незгодним депутатом виступив представник ВО «Свобода» Олег Савченко.
Прикметно, що пропозицію голосувати за Володимира Коваленка, представника Партії регіонів, висунув представник «Батьківщини» ( ! ) Олександр Пахомов.
Заступником голови районної ради прогнозовано обрано Віталія Добрунова (БЮТ).
Новообраний міський голова Кременчука Олег Бабаєв, який  вранці цього дня публічно відмовився від членства в «Батьківщині» на догоду владі, букетом троянд і палкими обіймами привітав Володимира Коваленка з обранням на посаду голови Автозаводської районної ради.
«Все це є свідченням спланованого підступного обману та домовленостей між провладними силами і так званими «націонал-демократами» від «Батьківщини». «Свобода» попереджала про безпринципність і псевдоопозиційність цієї політичної сили. На зустрічах з людьми «біло-сердешні» обіцяли усунути непрофесійну владу, а після виборів висувають людину, що керує районом вже більше 20-ти років. Кременчужани вкотре стали свідками фарсу», - зазначив представник «Свободи» в Автозаводській районній раді Олег Савченко.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2010, 11:38 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації