Вхід | Реєстрація

Хто відремонтує клуб у Гурбинцях?

Хто відремонтує клуб у Гурбинцях?
Сільський клуб у селі Гурбинці збудовано 1986 року. Нині ж він перебуває в аварійному стані.
Чи планується його відремонтувати, - ми запитали у начальника відділу культури і туризму РДА Тамари Білобрової. Вона повідомила: «У нас була домовленість із сільським головою Михайлом Литвиненком про проведення у цьому клубі поточного ремонту. Крім того, аби залучити додаткові кошти на ремонт сільського закладу культури у Гурбинцях, будемо звертатися до потенційних спонсорів. Можливо, спільними зусиллями клуб все-таки вдасться відремонтувати».
Сільський голова М. Литвиненко, якого громада, до речі, підтримала і на цьогорічних виборах, обіцяє закласти у сільському бюджеті на наступний рік кошти на поточний ремонт клубу.
Чи буде виконано обіцянки, — поживемо, як кажуть, побачимо...

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2010, 14:20 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації