Вхід | Реєстрація

Деяким директорам шкіл доведеться «збирати» речі

На традиційній зустрічі з представниками засобів масової інформації голова Гадяцької РДА Володимир Миколайович Беседа говорив про результати виборів 31 жовтня, погане харчування у школах району, благоустрій міста і сіл та про культуру поведінки окремих керівників, зокрема директорів шкіл.
Перше, про що повідомив голова РДА - результати виборів. Вибори до місцевих органів влади закінчилися і цим самим фактично завершився процес формування вертикалі влади. «Партія Регіонів представлена більшістю у всіх органах. – сказав Володимир Миколайович. – Для мене і для нашої команди це велика відповідальність. Я запевняю, що все те, що обіцялося, обов’язково буде виконано.»
Голова райдержадміністрації поділився думками про заходи встановлення порядку і дисципліни в установах та організаціях.
«Внутрішня культура у нас на дуже низькому рівні, — зауважив керівник району. – Директор Соснівської школи дозволяє собі жувати жуйку під час пояснень на апаратній нараді. Більше ста чоловік стежило за нашим діалогом. Якої культури чекати від учнів, якщо директори ось такі. Оце проблема. Є ж норми поведінки. Про такі випадки повинні писати у ЗМІ. Повідомляти не лише про те, які ми молодці, а й про негатив. Тоді і буде результат. Можливо люди зрозуміють, що означає бути культурним. Сьогодні гостро стоїть питання зміни керівника КП «Гадячтеплоенерго». Тетяна Миколаївна Кучер не забезпечує виконання тих завдань, які стоять перед цим господарством.»
Щодо харчування у шкільних їдальнях, Володимир Миколайович підкреслив, що воно жахливе і гостро розкритикував тих директорів, які зовсім не піклуються про обладнання харчоблоків. «У школі не вистачає елементарного – тарілок, - обурювався голова РДА. – Я вже не говорю про водонагрівачі та плити. Більше того, у Соснівській школі для дітей наконцервували грибів. Про що думають керівники навчальних закладів, невідомо. Гадаю, що з деякими директорами шкіл нам доведеться попрощатися. Харчування – просто жах. Діти не доїдають риби і м’яса.»
Пообіцяв голова райдержадміністрації допомогти місту з придбанням та встановленням світлофорів, хоча б на ділянках доріг з активним рухом. При цьому зазначивши, що про позначення пішохідного переходу біля навчальних закладів повинні попіклуватися самі ж директори.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2010, 11:03 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації