Вхід | Реєстрація

Комунальне непорозуміння у Миргороді

Миргородське житлово-експлуатаційне управління користувалося своїм монопольним становищем і надавало свої послуги мешканцям міста незаконно.
Все пояснюється дуже просто: ЖЕУ не укладало договори про надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води з жителями будинків, як це визначено чинним законодавством. А це означає, що комунальники формально не несуть відповідальності перед споживачами за своєчасність та якість своїх послуг. Також без договору порушується порядок вирішення спорів. Так, немає гарантії, що у разі надання неякісних послуг, споживачі зможуть отримати компенсацію і їм проведуть перерахунок.
Штраф за зловживання монопольним становищем для Миргородського ЖЕУ склав 17 тисяч гривень.

Автор: Тетяна ЄРМОЛЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2010, 11:40 | Миргород | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації