Вхід | Реєстрація

Чи збереже "Кремінь" свій склад?

Чи збереже
Команду вже залишив Андрій Місяйло, а контракти ще трьох основних гравців завершуються цією зимою.
Про нинішні справи у команді та плани на зимове міжсезоння вирішили дізнатися у головного тренера "Кременя" Юрія Чумака. Так, на сьогодні всі гравці знаходяться у відпустці, а зібрати їх вперше після відпочинку Юрій Чумак планує вже 15 грудня. "Я думаю зберемося днів на 10-15, проведемо у Кременчуці, так званий оздоровчий збір, з кросами та дуже легким навантаженням, - розповідає Юрій Олександрович, - А от у січні, приблизно з 15-го числа, я планую двотижневий збір, де навантаження буде вже трохи серйозніше. А далі, в залежності від дати початку весняної частини чемпіонату, будемо корегувати нашу роботу".

- У команді є якісь зміні, мається на увазі втрати або придбання гравців?
- На сьогодні можу констатувати, що за обопільної згоди "Кремінь" залишив Андрій Місяйло. Ще по ряду гравців будемо вирішувати питання вже цією зимою.

- Можна докладніше, кого це стосується?
- Річні контракти з клубом завершуються у Собка, Кирієнка та Степанчука, з ними і будемо розмовляти на рахунок подальшої співпраці з нашою командою. Також під питанням Василь Клімов.

- А що з ним?
- Як ви знаєте, Василь грає у нас на правах оренди і офіційно він належить полтавській "Ворсклі". В першому колі він демонстрував хорошу гру, а головне результативність, десять голів у дванадцяти матчах, погодьтесь, досить солідний показник. Тому я не виключаю, що полтавський клуб може знову зацікавитися його послугами.

- Скажіть, чи є пропозиції по кременчуцьким гравцям з інших команд, адже "Кремінь" дуже вдало стартував і цілком заслужено знаходиться на горі турнірної таблиці?
- Так, деяка зацікавленість інших клубів нашими футболістами є, але, поки що, це все нарівні звичайних телефонних дзвінків та без будь-якої конкретики. Як кажуть, поживемо – побачимо.

Нагадаємо, що "Кремінь" пішов на зимову перерву у чемпіонаті України з футболу у другій лізі (група "Б"), маючи 32 очки в своєму активі у 15-ти зіграних матчах. Стільки ж і у ФК "Полтава", з яким і ділить другу та третю сходинку турнірної таблиці кременчуцький клуб. 38 очок у лідера - армянського "Титану". Такий старт чемпіонату є найкращим за часів виступів "Кременя" у другій лізі.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2009, 10:00 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації