Вхід | Реєстрація

У Гребінці молоді хлопці обікрали стадіон

У Гребінці молоді хлопці обікрали стадіон
Нещодавно, 15 листопада Михайло, Григорій та Хома (імена змінені, від авт.), об’єднавшись, вирішили заробити грошей за рахунок Центрального стадіону. А точніше, здійснити крадіжку металу, який знаходився на території «Спортивного комплексу» по провулку Спортивному міста Гребінка. Місце знаходження даного металобрухту хлопцям було добре відоме. Адже вони часто тренувалися на брусах, котрі знаходилися на території стадіону. Домовившись про місце зустрічі, молодики близько 23 год. 00 хв. пішли на раніше обговорену справу. Перелізли через паркан. Далі зачекали кілька хвилин, щоб переконатися чи не має поруч охорони. Впевнившись, що нікого з адміністрації стадіону не було, хлопці почали одразу перекидати через паркан метал. Коли частина металу була вже на іншому боці, крадії й самі перелізли назад. Далі викрадачі почали переносити металобрухт до приватного дворища бабусі одного із хлопців. Зловмисники планували спочатку сховати «здобич», а потім продати. В літній кухні бабусиного будинку останні залишилися ночувати.
Зранку, 16 листопада, викрадений металобрухт хлопці, за допомогою свого товариша на ім’я Валерій, перевезли до сусіднього Оржицького району для реалізації. Метал вони здали за 585 гривень. Повернувшись до Гребінки зловмисники поділили гроші порівну. На «зароблені» кошти вирішили відпочити на повну.
«В той вечір, після вживання певної дози алкоголю, нещодавно «здобуті» гроші у хлопців швидко закінчились. Але припиняти свій відпочинок вони не планували. Молодики вирішили повторити справу, якою займалися напередодні», - говорить начальник Гребінківського РВ УМВС України в Полтавській області, майор міліції А.Л. Замахін.
Однак, цього разу кінцевого результату крадіям досягнути не вдалося. Їх затримали працівники міліції Гребінківського райвідділу: дільничний інспектор Шевченко В.В. та начальник сектору карного розшуку Селюк О.М., які вже чекали на «гостей» у засідці. І хоч особи намагалися втекти, але міліціонери виявилися вправнішими.
Наразі по даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 частиною 1 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: О.В. Кобець, старший інспектор Гребінківського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2010, 10:20 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації