Вхід | Реєстрація

На Лохвиччині створять будинок соціальної допомоги

Голова Лохвицької райради Любов Кіревська вболіває за оптимізацію медичних закладів. За її словами, зараз дуже актуальною є проблема реорганізації і реформування галузі медицини, коли збиткові дільнічні сільські лікарні потребують перепрофілювання.
Найближчим часом, половину двоповерхової будівлі лікарні у с. Лука Лохвицького району трансформують під соціальний будинок для престарілих одиноких людей (для 15-50 людей).
Фінансуватимуть заклад з державного та місцевого бюджетів. За словами Кіревської, запрацює він наступного року.
Кошти від переконання районного бюджету, яких налічується більше 100 тисяч гривень, насамперед, спрямовують на ремонти шкіл, лікарень та інші потреби соціальної сфери.
До речі, на останній сесії за кандидатуру Любові Кіревської проголосувало 41 з 42 депутатів. Вона є представником Партії регіонів.
Заступником голови Лохвицької райради обрали Валентина Черевка (ВО «Батьківщина»), який працював директором дитячої естетичної школи в селі Луки Лохвицького району.
У четвер, 25 листопада, продовжиться пленарне засідання першої сесії, де оберуть голів 6 постійних комісій райради, виконком райради, - структура їх не зміниться.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2010, 15:08 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації