Вхід | Реєстрація

«Водоканал» очолив Іван Дяченко

«Водоканал» очолив Іван Дяченко
У понеділок розпорядженням міського голови Олександра Ісипа був призначений новий керівник комунального підприємства «Водоканал».
Ним став тридцятичотирирічний Іван Дяченко, котрий до цього працював виконробом у акціонерному товаристві «ПМК-244» (Водбуд). Нагадаємо, що колишній директор «Водоканалу» Юрій Тагадюк минулого тижня був обраний головою Кобеляцької районної ради.
Іван Дяченко народився 1 червня 1976 року у селищі Градизьк. Має вищу освіту, у свій час закінчивши Кременчуцький інститут економіки та нових технологій. По закінченню вишу працював економістом на Крюківському вагонобудівному заводі. Потім переїхав у Кобеляки і зайняв посаду виконроба у «ПМК-244», яке очолює його батько. Одружений, має трьох дітей.
Того ж дня, у понеділок, новий керівник був представлений трудовому колективу «Водоканалу». Конкретизувати свої плани на майбутнє та віддалену перспективу Іван Іванович поки що не став. «Потрібно вивчити колектив, провести інвентаризацію виробничих потужностей, а вже потім креслити плани», — зазначив Дяченко. Хоча й наголосив, що зміцненням трудової дисципліни займеться з першого дня.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2010, 11:10 | Кобеляки | Суспільство
1. Сергій / 26 листопада 2010, 22:31
Так, на Івана Івановича одна надія. Дивись, може хоч він наведе там порядок.
2. Олексій / 27 листопада 2010, 22:51
Сергію хоч вір хоч але я б дійсно проголосував, та й сусіди мої думаю теж би проголосували адже дорога там ОСОБЛИВА )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації