Вхід | Реєстрація

Журналісти знайомилися з новообраним Гадяцьким головою

Журналісти знайомилися з новообраним Гадяцьким головою
Темою традиційної зустрічі стало призначення Олександра Васильовича Міняйла  на посаду голови Гадяцької районної ради. Представив новообраного голову райради голова Гадяцької райдержадміністрації Володимир Беседа.
Журналістів цікавили майбутні плани, першочергові завдання, ну і, звичайно, сімейний стан нового голови райради. Олександр Васильович із задоволенням відповів на всі запитання.
О. В. Міняйло до новопризначення працював директором приватного фермерського господарства у с. Ціпки. «Чесно зізнаюся, що не чекав на такі зміни у своєму житті, – каже Олександр Васильович. – На посаді директора сільськогосподарського підприємства я мав відпустку три місяці і вільний графік робочого часу. Я був вільною людиною. Сьогодні я розумію, що вже не вільний, що пішов служити громаді. Там я був найманим працівником. Працював у господарстві, яке належить моєму синові. Сьогодні він залишився і власником, і директором. Впевнений, проблем там не буде, тим більше моя дружина у цьому господарстві головний бухгалтер».
Родина в Олександра Васильовича, як він сам говорить, звичайна українська.
«На жаль, маю лише двох дітей – сина і доньку, за те вже багатодітний дідусь, маю п’ятьох онуків, – посміхаючись говорить голова райради. – За сина я вже говорив, а донька працює у Ціпківській школі вчителем початкових класів. Моя сім’я відрізняється лише тим, що ми всі, і мама моя, живемо у одному селі – де народився, там і згодився».
За словами голови районної ради, у його розпорядку дня майже нічого не змінилося. Підйом, як і раніше, о пів на шосту. І безсонні ночі також залишилися.
«Коли давав згоду на цю посаду, не цікавився ні заробітною платою, ні кількістю днів у відпустці, – пояснює Олександр Васильович. – Я йшов не за гарною пенсією. За свою трудову діяльність я вже заробив на хліб і до хліба. Використовувати посаду голови райради для того, щоб вирішити свої власні питання – це не мій стиль, та й потреби такої у мене немає».
Перший свій робочий день голова районної ради почав із знайомства з працівниками апарату ради.
«Я говорив, щоб вони і надалі працювали спокійно й організовано. Ніяких кардинальних змін і ніяких революцій, – наголосив голова районної ради. – потрібно працювати чесно і добросовісно виконувати свої посадові обов’язки. І не лише я і голова райдержадміністрації повинні працювати, головне – всі керівники і держслужб, і приватних підприємств. Працювати в єдиному напрямку – на покращення».
Основними напрямками у програмі голови районної ради є покращення життя гадячан за п’ять років через покращення стану доріг, автотранспортного сполучення, медичного обслуговування, фінансового забезпечення, особливо для пільгових категорій.
«Постільки сам я аграрник і живу у селі, то бачу і вважаю, що майбутнє нашого села – це створення середнього класу на селі, – наголосив Олександр Васильович. – Розумію, що це потребуватиме найбільше зусиль. Мені болить ситуація, яка є сьогодні на селі. Тяжко селянам хоч у радості, хоч у скорботі. Одне породілля на декілька років, і ту нічим або нікому відвезти. Щоб відбути обряд поховання, вже немає односельців, хто б міг провести в останій путь небіжчика, не говорячи про організаційні питання. Дуже хочу, щоб такого не було. Це така моя мрія. Впевнений, зацікавити людей залишатися  працювати у селі можливо».
На закінчення зустрічі Олександр Васильович пообіцяв журналістам частіше посміхатися.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2010, 13:15 | Гадяч | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації