Вхід | Реєстрація

Знайдено юних талантів

Може, я й помиляюсь, але гарно малювати не треба вчитись. То є талант, і ніякі школи і науки його не замінять. І цьому є доказ – найрізноманітніші дитячі малюнки.
19 листопада нагородили 9 робіт-переможців районного рівня обласної виставки-конкурсу дитячого малюнку «Професія моєї мрії» у Гадяцькому районі.
Конкурсні роботи учасники виконували за номінаціями: «Живопис», «Графіка», «Декоративно ужиткове мистецтво». Всього надійшла 121 робота.
Відмітили роботу адміністрації та вчителів навчальних закладів, які надіслали найбільшу кількість малюнків: Гадяцька спеціалізована школа I-III ст. № 4 (20 робіт), Качанівська  ЗОШ  I-II  ст. (14 робіт), Біленченківська  ЗОШ I-II ст. (13 робіт), Гадяцька гімназія (10 робіт), Сарська СШ I-III ст. (9 робіт), БДЮТ (9 робіт).
У номінації «Живопис» переможцями стали: Владислав Дузь і його робота «Я хочу стати інженером-конструктором. Мої роботи полетять на Марс», Аліна Смаль «Я дуже люблю мед і мрію, як і мій дідусь, бути пасічником», Наталія Чемерис «Мрію бути балериною», Інна Ніженець «Мрію бути відомою співачкою».
У номінації «Графіка» лише одна учасниця зайняла призове місце – Вікторія Дорогань «Мрію бути художником».
У номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво»: Віталій Вельбой «Я, як і батько, буду фермером», Владислав Данько «Моя майбутня агрофірма», Алі Сіддікі «Честь і слава людям всім, що живуть в моїм селі. Вони хліб смачний нам роблять. Це, звичайно, хлібороби», Вікторія Коваленко «Кравець шанований в народі за те, що вміє шити одяг».
Представлені на конкурс малюнки містили у собі різноманітні, часом фантастичні уявлення маленьких художників про те, ким вони хочуть бути.
Дітлахи були нагороджені грамотами відділу освіти та Гадяцького районного центру зайнятості, цінними подарунками
Спонсором виступив приватний підприємець Олександр Вікторович Кирій.
Обласний інформаційно-рекламний тижневик «Базар Медіа в Україні» також відзначив, на свою думку, найкращу роботу серед учасників.  Це  малюнок під назвою «Я, як і батько, буду фермером»,  автор якої – наймолодший учасник конкурсу Віталій  Вельбой – від нас був нагороджений подарунками.
Дев’ять  робіт, які зайняли перші місця у своїй віковій категорії в кожній із номінацій, будуть направлені до м. Полтави  для подальшої участі у конкурсі.

Автор: Юлія Кримовська, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2010, 14:13 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації