Вхід | Реєстрація

У Лубнах грали ветерани

У Лубнах фінішував міський турнір серед ветеранів футболу (вік 35 і старші), в якому переконливу перемогу здобула команда «Райз-Максимко».
Завершився міський ветеранський турнір з міні-футболу, в якому боротьбу вели сім команд. Результати матчів останніх двох турів такі: «Амнезія» - «Автомобіліст» +:-, «Гармонія» - «Колос» 8:2, «Комсомолець» - «Райз-Максимко» 0:4, «Колос» - «Комсомолець» 0:6, «Автомобіліст» - «Гармонія» 0:7, «Дюна-Ветеран» - «Амнезія» +:-.

Підсумкова турнірна таблиця турніру виглядить так:

Команда В Н П м'ячі очки
1. «Райз-Максимко» 12 0 0 83:27 36
2. «Амнезія» 9 0 3 52:25 27
3. «Комсомолець» 8 0 4 60:36 24
4. «Гармонія» 6 0 6 53:49 18
5. «Колос» 5 0 7 46:56 15
6. «Автомобіліст» 1 0 11 17:63 3
7. «Дюна-Ветеран» 1 0 11 18:73 3

Переможцями змагань стали ветерани «Райз-Максимка» з граючим тренером Юрієм Тютюнником. Команду у всіх змаганнях підтримує генеральний директор ПрАТ «Райз-Максимко» Юрій Колесник. Срібні нагороди отримали гравці «Амнезії» (граючий тренер Анатолій Сірик). Визначені кращі футбольні виконавці турніру: Володимир Малих («Раз-Максимко») – кращий гравець, Віктор Олексюк («Амнезія») – воротар, Олександр Біленко («Комсомолець») – бомбардир, який забив 26 м’ячів. Переможець, призери та кращі гравці турніру отримали медалі, грамоти і цінні призи, які вручав новий мер Лубен Олександр Грицаєнко. Також цінним подарунком відзначений і найстарший учасник ветеранських змагань 68-річний Микола Наталенко з команди «Автомобіліст».


Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2010, 14:56 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації