Вхід | Реєстрація

15 перемог гадячан на боксерському турнірі

15 перемог гадячан на боксерському турнірі
27-28 листопада у місті Гадячі пройшов районний відкритий  турнір з боксу. Змагання присвячені нині покійному заслуженому вчителю України Михайлові Андрієвському, який дав початок заняттям боксерської секції у школі-інтернаті.
На турнір з’їхалися більше 100 спортсменів з 14 команд: Полтави, Сум, Шостки, Нових Санжар, Тростянця, Ромен, Глобино, Лубен, Миргорода, Конотопу, Червонозаводського, Гадяча.
Змагання проводяться щороку  і вже стали традиційними. На урочистому відкритті учасників турніру вітали заступник голови Гадяцької РДА О. М. Березенко, міський голова Т. М. Савченко, військовий районний комісар Г. А. Розколотько.
— Турнір серйозний. Він має вже свою історію і традиції. Турнір приносить нові імена переможців. Бокс – це той вид спорту, який готує до самостійного життя, – говорить голова оргкомітету турніру, тренер-викладач з боксу, майстер спорту України Андрій Уніжонний.
Саме Андрій Петрович продовжує справу тренера з великої літери Олександра Ісметова, який протягом багатьох років переймався проведенням турніру та розвитком боксу у місті. Сан Санич – так з повагою і любов’ю називали тренера його вихованці – помер 31 січня 2010 року. Серед вихованців Ісметова – чемпіон України з боксу серед юнаків 2007 року Микола Гречкосій. А боксер Сергій Лисенко (чемпіон України 1995 року), бився з Віталієм Кличком. Поєдинок закінчився нічиєю.
Цьогорічний боксерський турнір ім. Андрієвського приніс перемогу 45 боксерам. З Гадяча – 15 спортсменам, Полтави – 12, Сум – 8. Переможцям вручені грамоти, медалі та цінні подарунки. Організатори спортивних змагань щиро дякують за допомогу дирекції Гадяцької спеціалізованої школи-інтернат, батькам юних боксерів Владислава Юрченка та Ігоря Лісниці, КПП «Дана» (директор Іван Мороховець), відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (начальник Валентина Щухомет, головний спеціаліст Юрій Бутенко), ДЮСШ (директор Юрій Гнипа).
У гадяцькій секції з боксу 53 вихованці. Наймолодшим боксерам по 6 років, найстаршому – 35.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2010, 14:51 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації