Вхід | Реєстрація

Полтавському екс-депутату Кривчуну дали два роки умовно

Полтавському екс-депутату Кривчуну дали два роки умовно
Руслану Кривчуну присудили строк у вигляді двох років умовно з виплатою моральної та матеріальної шкоди постраждалому в сумі 12 011 гривень.
Нагадаємо, колишнього депутата міської ради Руслана Кривчуна засудили за нанесення тілесних ушкоджень своєму сусіду Костянтину Коваленку пострілом з пістолету гумовими кулями.
Підсудний вважає вирок жорстким, потерпілий – занадто м’яким
Руслан Кривчун:
– Я буду подавати апеляційну скаргу, якщо доведеться, то звертатимусь і в Верховний Суд, і в Європейський, – сказав Руслан Кривчун.
Він стверджує, що наніс тілесні ушкодження чоловіку випадково, роблячи попереджувальні постріли з метою самооборони.
Потерпілий Костянтин Коваленко стверджує, що Руслан Кривчун наніс тілесні ушкодження йому навмисне.
– Він  неадекватна людина. Потрібно, щоб вирок був жорсткіший. Хоча б місяць дали йому у в’язниці посидіти, щоб він зрозумів, що не можна так з людьми чинити. Я буду оскаржувати це рішення суду і такий м’який вирок, – сказав Костянтин Коваленко.
Також Костянтин наголошує, що напад у 2008 році влітку на фотосалон, який належав його родині, це справа рук Руслана Кривчуна.
– Те, що він зробив з моєю матір’ю, це взагалі жах. Руслан Кривчун найняв людей, які напали на магазин, побили мою матір та співробітників. Матері вони сказали, що це помста за те, що я прошу відшкодувати моральні та матеріальні збитки,  – говорить Костянтин.
Руслан Кривчун всі звинувачення заперечив і стверджує, що не причетний до нападу на фотосалон.
Міліція ж винних у нападі не знайшла і досі.
(Нещодавно родина Коваленок змінила направленість бізнесу – зараз на місці фотосалону знаходиться магазин зброї. – прим. авт.)

Автор: Валентина Зайченко, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2010, 16:22 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації