Вхід | Реєстрація

Новосанжарська райрада оскаржує рішення по М. Долині у Верховному Cуді

Вищий адміністративний суд України, розглянувши на своєму засіданні 24 листопада цього року касаційну скаргу депутата Новосанжарської районної ради від партії УНП Миколи Долини щодо скасування рішення ХІІ сесії Новосанжарської районної ради від 08.10.2007 р., задовольнив її в повному обсязі. На думку районної ради – ухвала суддів не впливає на позицію та рішення депутатів району, які недовіру колишньому керівнику виконавчої влади висловлювали тричі різним складом рад, що є підставою для повторного звільнення його Президентом України.
Розпорядження Президента України про відставку Долини з посади держслужбовця – після розгляду в Полтавському окружному суді – залишилося в силі.
Тому районна рада рішення Вищого адміністративного суду буде оскаржувати у Верховному Суді України, так як поновлення на посаді Долини в теперішніх умовах не сприятиме розвитку району, його стабільності, взаємодії органів влади і місцевого самоврядування та громадськості.
Районна рада вважає, що головну роль в розгляді справи відіграло розбіжність і пріоритетність законодавства щодо державних адміністрацій, а не місцевого самоврядування, а дії Долини – як спосіб реабілітації в очах громадськості району напередодні процесу з проведення виборів до місцевих органів влади.

Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 11:43 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації