Вхід | Реєстрація

Для кого металобрухт, а кому - пляшка горілки

До чергової частини Автозаводського РВ Кременчука почастішали заяви від мешканців міста про крадіжку металевих виробів з їх господарств. З’ясуванням обставин справи та пошуком злочинця почали займатися дільничні інспектори - проводили квартирний обхід мешканців сусідніх будівель потерпілих, перевірялися пункти прийому металобрухту тощо.
Правоохоронці затримали мешканця  Кременчука, 1979 року народження, раніше судимого за крадіжки, який ніде не працював.
За даними ВЗГ УМВС області, підозрюваний проживав із 28-річною співмешканкою, яка теж раніше засуджувалася.
Молода пара дуже полюбляла випити та погуляти, а от працювати, щоб мати кошти на відпочинок, не хотіли. Тож Максим ( ім'я змінено) і вирішував цю проблему крадіжками.
Оскільки легше всього збути викрадене в пункт прийому металобрухту, чоловік почав «спеціалізуватися» на металевих виробах.
Заздалегідь переконавшись, що вдома господарів немає, він заходив до подвір'я Кременчужан і викрадав металеві вироби, які знаходились у дворі та господарських приміщеннях.
Якщо «здобич» була занадто важкою, Максиму викрадене допомагала донести до пункту прийому металобрухту його співмешканка. Вона ж інколи «стояла на шухері», доки господар «полював за здобиччю».
Зараз «солодка парочка» затримана, речові докази частково вилучені. На даний час доведено причетність до скоєння ще трьох крадіжок.
Порушено кримінальну справу за частиною 2 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України(Крадіжка).
За санкціями цих частин статті сімейний бізнес може розпастися щонайменше на п'ять років.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2010, 12:39 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації